Обикновената тайна на
успешното отслабване

  • Усилване на процеса на топене на мазнините
  • Мощен заряд от енергия през целия ден
  • Предотвратяване на прекомерния прием на калории
  • Изглаждане на кожата, отстраняване на стриите
  • Ускоряване на метаболизма

Направете поръчка на супер цена:

138 Лева 69 Лева

До края на промоцията остават:

23
56
34
поръчай
* Внимание! Промоцията е валидна само при поръчка на пълен курс

естествен
състав

ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖАНСКА

Съкровище от джунглата, използвано от древни времена. Ускорява метаболизма и съдържа регулиращ глада пектин, след получаването на организма достатъчно количество от калории.

ЖЕНШЕН

Има положителен ефект върху дейността на стомашно-чревния тракт и стабилизира киселинният баланс в стомаха

ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР

Играят важна роля в разграждането на мазнини и протеини, засягат производството на хормони на щитовидната жлеза

ГУАРАНА

Спомага за цялостната преработка на мазнините в тялото, участва в превръщането на глюкозата в енергия за функционирането на организма

КАК ДЕЙСТВАТ
БЪРЗОРАЗТВОРИМИТЕ ТАБЛЕТКИ Dietonus

Разделят
и изгарят мазнините

Аминокиселините и полизахаридите работят заедно за ускоряване на метаболизма и изгарянето на мазнини, натрупани в организма. Те бързо и безопасно отстраняват от тялото натрупаните токсини и излишните течности. Полифенолите, които са част от Гарциния Камбоджийска, стимулират производството на колаген и добавят еластичност на кожата, като не оставят никакъв шанс за отпускане и разтягане на кожата.

Контролират
апетита

Хидроксилимонената киселина от Гарциния Камбоджийска поддържа и регулира нивото на кръвната захар, както и времето на мозъчните сигнали за насищане на организма. Големите порции от нездравословна храна, вече няма да бъдат привлекателни! В резултат на това ще консумирате толкова калории, колкото се изисква за поддържане на тонуса и да не наддавате тегло.

Пречистват тялото и
ускоряват метаболизма

Активните съединения извеждат токсините и пречистват кръвните съдовете от холестерола. За подобряването на метаболизма регулиращия производството на хормони се връща към норма. Витамините укрепват имунната система. Резултатите от отслабването се фиксират.

Имат
тонизиращ ефект

Dietonus се пие сутрин, тоест ще получите прилив на енергия през целия ден. Колкото по-активна е вашата дейност, толкова повече калории ще изразходвате, а заедно с тях ще си отидат и допълнителните килограми.

Резултати
от клинични изпитания

В метаболитната скорост

Еквивалентът на броя на стъпките за ден

Количеството на мазнините в тялото

Нивото на холестерол

1300 ккал дневно

4000 стъпки

25%

3.3 ммол/л

1650 ккал дневно

12500 стъпки

14%

1.9 ммол/л

Dietonus след прилагане

до 1400 ккал

средно дневно се намалява, когато се използва в
обичайния смисъл Dietonus 2000 ккал

12 кг

относно са средните загуби на нашите клиенти
Dietonus след 14 дни.

Отзиви от нашите
клиенти

-7 кг
Анна

"Мислех, че с моя заседнал начин на живот и липсата на време, да отслабна е просто невъзможно. Видях рекламата Dietonus, поинтересувах се и го поръчах. Резултатът е приятна изненада - минус 7 кг за 3 седмици. И това е без упражнения!"


-14 кг
Владислава

"От 14 годишна започнаха проблемите с наднорменото тегло. Бях в постоянна депресия. Когато навърших 23 години, тежах 86 килограма при ръст 168! Един ден майка ми ми купи разтворимите таблетки Dietonus. Този момент промени живота ми! Изгубих 14 кг за 20 дни. Много се страхувах, че ще ми се разтегне кожата и ще се появят грозни гънки. Но кожата ми остана гладка и мека. "

-11 кг
Каролина

"Винаги се грижа за себе си, но последната година беше много трудна. В крайна сметка - натрупах 11 кг. Отидох на опитен диетолог - с моя гастрит е трудно да се намери правилната диета. Той ми препоръча разтворимите таблетки Dietonus и ме увери, че те са безвредни и ще ми помогнат да отслабна. Диетологът не сгреши - отслабнах до теглото на първото си състояние и храносмилането ми се подобри.".

* Внимание! Промоцията е валидна само при поръчка на пълен курс